tag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post8904435146898337134..comments2024-03-23T12:51:12.590+02:00Comments on Mustikkapasta: Hulluna herkkutatteihinAnna Ferrantehttp://www.blogger.com/profile/14857338570786145568noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post-48253959664610490472013-10-09T14:59:51.233+03:002013-10-09T14:59:51.233+03:00Kylläpä me suomalaiset olemme hölmöjä, kun emme os...Kylläpä me suomalaiset olemme hölmöjä, kun emme osaa arvostaa ja käyttää omasta maasta löytyviä herkkutatteja. Hassua ja kuvaavaa on, että ennen Italiassa käymistäni en ollut herkkutattia edes maistanut. Pitääpä ruveta suuntaamaan sienimetsään herkkutattien perässä! <br /><br />Mielenkiintoinen tuo sienenkasvatuslinkki!Anna Ferrantehttps://www.blogger.com/profile/14857338570786145568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post-29905649661514814912013-10-08T19:46:46.902+03:002013-10-08T19:46:46.902+03:00Loreno Dalla Valle kiertää koko Suomen keräämässä...Loreno Dalla Valle kiertää koko Suomen keräämässä tarkkaan kaikki herkkutatit, joten ei niitä Prismalle riitäkään. Esim.vanhat satakuntalaiset eivät sieniä syöneetkään, mutta kai nykyään keräävät herkkutatteja, kun niitä saa myydyksi ja verotonta tuloa. Se on italialaisten onni, että suomalaiset eivät saa syödäkseen tattejaan, eikä EU:n sisällä mene edes tuontitullia. Suomalaisen on sitten mentävä itse sienimetsään tai tyydyttävä kasvatettuihin sieniin, joita voi vaikka kotonakin viljellä.http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta-poytaan/maatila/puutarhakasvit/viljellyt-sienetAnna duenoreply@blogger.com