tag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post3944417175319265602..comments2024-03-23T12:51:12.590+02:00Comments on Mustikkapasta: Karvattomia artisokkia etsimässäAnna Ferrantehttp://www.blogger.com/profile/14857338570786145568noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post-3177567441725883292013-05-10T11:09:26.448+03:002013-05-10T11:09:26.448+03:00Kiva että olet viihtynyt blogini parissa =) Italia...Kiva että olet viihtynyt blogini parissa =) Italialaisesta elämänmenosta tarinoita riittääkin, eikö vaan? Italiasssa yksi parhaita asioita mielestäni on juuri se, että ruuanlaitossa on mahdollisuus hankkia helposti ensiluokkaisia raaka-aineita. Jos osaa ne tunnistaa...Se ei tosiaan aina ole ihan helppoa! Yksi Italiassa oppimani vinkki on, että meloneita ostaessa haistaa melonia, kuoren läpi pitäisi tuntua selvä makea tuoksu. Toomaattien kanssa taas olen aina aivan pihalla! Minusta ne näyttävät kaikki raaoilta ja vihreitä, kun taas anoppi valitsee juuri niitä...Anna Ferrantehttps://www.blogger.com/profile/14857338570786145568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5578092595113483469.post-35835896853727300982013-05-09T13:15:38.869+03:002013-05-09T13:15:38.869+03:00Aamupala venyi ihan hurjan pitkäksi kun jäin lukem...Aamupala venyi ihan hurjan pitkäksi kun jäin lukemaan näitä sun kivoja kirjoituksia! Onpa sulla ollut loistava artisokkakoulutus - tekisi hyvää itsellenikin taas vaihteeksi.. Mulla on aina pikku paineita noiden anoppilan/mummolan ruokaostosten toimittamisessa, silloin harvoin kun sellaisia pääsen tekemään. Italiassa kun osataan tarkkailla elintarvikkeiden laatua vähän eri tapaan (mikä ei olisi lainkaan hullumpi taito itsenikään hallita)!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.com